Bina Pardazesh Gil بینا پردازش گیل
⦿ کنترل هوشمند زنجیره سرما چیست؟

واکسن محصول بیولوژیکی است که در صورت قرار گرفتن در حرارت بیش از حد و یا انجماد توانایی خود را از دست می دهد. واکسن های مختلف دارای حساسیت های مختلف به انجماد و حرارت می بشند و به همین دلیل داشتن سیستمی جامع جهت نظارت و بررسی شرایط دمایی نگهداری واکسن و دارو امری حیاتی می باشد. تجهیزات نظارت بر وضعیت دمایی دارو و واکسن، بررسی لحظه ای وضعیت داروها در تمامی ساعات شبانه روز می باشد و بر طبق داده های دریافتی از این تجهیزات اقدامات و تصمیمات مهمی در زمینه نگهداری گرفته می شود. این تصمیمات می توانند شامل استفاده از واکسن در صورتی که دما در محدوده مناسب باشد و یا انجام شیک تست در شرایط مشکوک به فساد، باشد.
با توجه به اینکه نگهداری دارو و واکسن در شرایط مناسب امری حیاتی و انکار ناپذیر می باشد و سلامت استفاده از این محصولات در گرو تحقق این امر است، شرکت بینا پردازش گیل نسبت به تولید محصولات مدیریت زنجیره سرد با کیفیت بالا و با توجه به استانداردهای جهانی نموده است. شرکت بینا پردازش گیل سالها در زمینه طراحی و تولید محصولات نرم افزاری و وب سایت فعالیت نموده است و اینبار به دلیل نبود تجهیزات مناسب جهت در زمینه مانیتورینگ زنجیره سرد دارو و واکسن اقدام به تولید این تجهیزات نموده است. این محصول در سه نسخه تک سنسور، دو سنسور و سه سنسور طراحی و تولید شده است که با توجه به شرایط و تعداد سردخانه و یا یخچال نسخه مناسب توسط مشتری انتخاب می شود. هر دستگاه سه سنسوره می توان امکان مدیریت و نظارت بر سه دستگاه یخچال و یا سرخانه رو به بعهده داشته باشد.

⦿ خانه هوشمند چیست؟

خانه هوشمند ابزاری است که با استفاده از دستگاه های متصل به اینترنت امکان کنترل و مدیریت از راه دور دستگاه ها و سیستم ها مانند روشنایی و گرمایش را فراهم می کند.

نمونه هایی از فناوری های خانه هوشمند:
- یکی از مهمترین مزایای اتوماسیون خانگی تأمین آرامش برای صاحبان خانه است که به آنها امکان می دهد از راه دور خانه خود را کنترل کنند، در مقابل خطرات مانند قهوه ساز فراموش شده یا درب ورودی که قفل نشده است، مقابله کنید.
- با استفاده از قفل های هوشمند و درهای باز درب گاراژ، کاربران می توانند دسترسی بازدید کنندگان را اعطا کنند یا آنها را رد کنند. قفل های هوشمند همچنین می توانند نزدیک بودن ساکنان را تشخیص دهند و درها را برای آنها باز کنند.

⦿ مراحل راه اندازی وب سایت چیست؟

- تحلیل و مشاوره در خصوص انتخاب امکانات مورد نیاز برای وب سایت
- انتخاب نام مناسب برای سایت
- عقد قرار داد و دریافت پیش پرداخت
- ثبت دامنه (نام سایت) Domain Registration
- دریافت اطلاعات اولیه و نظرات شما در خصوص نوع طراحی
- انجام مراحل طراحی گرافیکی قالب و ظاهر سایت
- تائید طرح توسط شما
- ایجاد استراتژی از عملکرد سایت
- ورود اطلاعات اولیه وب سایت(اطلاعات نمونه)
- طراحی صفحات بر اساس آخرین استانداردها
- اختصاص فضای اینترنتی (هاستینگ) Hosting
- بارگذاری سایت طراحی شده بر روی فضای اینترنت
- تحویل و آموزش وب سایت در محل شرکت
- دریافت با ماباقی مبلغ قرارداد
- شروع پشتیبانی یکساله وب سایت (شامل آپدیت های نرم افزاری و برطرف کردن اشکالات احتمالی و فنی وب سایت)